Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Karolina Almgren Projekt – Nefertiti, Göteborg

28 november @ 18:00 23:00

Karolina Almgren Projekt spelar både nyskriven musik men även gamla jazz och vis- melodier i ny tappning. Det är musik med fokus på rytm och melodi, full av kontraster och spännande överraskningar. Gruppens unika sättning gör musiken intressant och nyskapande.

Karolina började skriva musik i tidig ålder, hennes förkärlek för melodier gjorde att hon valde saxofonen som sitt huvudinstrument. Utöver saxofon spelar hon både elbas, piano och sjunger. Hennes breda musikaliska kunskap gör henne till en medveten musiker och kompositör. Karolinas stora intresse för rytm och sväng utmärker henne som saxofonist, här har vi en musiker som inte sätter sig själv i en redan befintlig instrumentroll utan gillar att hitta nya funktioner och vägar för sig själv och saxofonen.

Uppvuxen utanför Göteborg men numera boendes i Malmö spelar hon i en mängd olika projekt och band, både egna och andras. Med sin syster driver hon den prisbelönta duon Sisters of Invention, som 2017 mottog en Jazzkatt i kategorin årets grupp.

Denna kväll bjuds det på favoriterna från jazzen, folkliga visor och orginalkompositioner, allt framfört med glädje och sväng!

Karolina Almgren – sx, komposition & arrangemang

Svante Henryson – cello

Malin Almgren – tr. & perc.

Martina Almgren – tr. & perc.

Isa Savbrant – b.


Öppnar: 18.00
På scen: ca 20.00

200kr
Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
031-774 00 88

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Karolina Almgren Projekt – Nefertiti, Göt..." A few seconds ago