Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jul med Franska Trion – Pustervik, Göteborg

21 december, 2019 @ 19:00 - 23:30

Julen är ingen jul utan Franska Trion! Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul. Den 21 december fyller de Pustervik med sin säregna julstämning!

Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden.

I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer regel än undantag och nu är det Malmös tur att ännu en gång få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta ”Våra mest älskade julsånger”.

I somras släpptes tionde plattan ”Dom ensammas planet”, en skiva vilken befäster en stadig musikalisk utveckling för gruppen som fortsätter att växa med varje platta. Franska Trions personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.

Den årliga julkonserten med bandet har blivit mer regel än undantag och vilken tur vi har att ännu en gång få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta ”Våra mest älskade julsånger”. Med andra ord utlovas ordentligt julmys och ingen kommer kunna undgå att julen i år firas på Pustervik!

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19:00 | På scen: 20:00
Presenteras av KB West     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. Musikpromotion på rätt sätt.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Jul med Franska Trion – Pustervik, Göteborg" A few seconds ago

Detaljer

Datum:
21 december, 2019
Tid:
19:00 - 23:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/403276230190227/

Plats

Pustervik
Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://pustervik.nu