Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Jonah Nilsson – Pustervik

juni 17 @ 19:00 23:00

Konserten med Jonah Nilsson flyttas ytterligare, nytt datum är 17 juni 2022. Köpta biljetter gäller, vänligen kontakta Tickster vid eventuella biljettfrågor. 

Jonah Nilsson – Quincy Jones nya protegé! En framtidens Michael Jackson med en sällan skådad stjärnpotential och ett oerhört musikerskap.

När Jonah Nilsson och hans vänner i Dirty Loops hösten 2010 lade upp en cover på Lady Gagas ”Just Dance” på Youtube kunde de nog inte föreställa sig den enorma respons som följde. Utan att ha någon marknadsföring i ryggen var det mest en kul grej. Men efter flera miljoner visningar på Youtube och mer än 100.000 delningar till Facebook bara ett par månader var succén ett faktum. Ordet ”viral” är minst sagt passande i sammanhanget. Snart hittade den fram till producenten David Foster som fixade skivkontrakt på anrika Verve Records.

Världsturnéer inför utsålda konserthallar följde och snart blev Jonah Nilsson signad av ingen mindre än Quincy Jones! Jones har berömt Nilsson för hans kreativitet och känsla. Det är många som med spänning ser fram emot det debutalbum som Jonah Nilsson filar på för närvarande.

Vi är också många som hört singlarna som lovar så mycket. Popfunkkaramellen Coffee Break måste få den mest övertygade tedrickare att bli sugen på en rykande kopp kaffe! Smittande melodi, snygg produktion, stunsigt beat – och så Jonahs makalösa röst över det. Nu blir dags för Jonah Nilsson att inta Pusterviks scen med sin sprakande blandning av R&B, funk, soul och pop.

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website