Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Johnossi – Pustervik

november 2 @ 19:00 23:00

Turnén var från början tänkt till våren 2020. Flera av turnéns konserter i Sverige var på förhand slutsålda och biljetterna kommer gälla på höstens nya datum.

Tyvärr har den tidigare arrangören i Uppsala gått i konkurs. Därför gäller inte köpa biljetter där. Detta är väldigt tråkigt för alla som köpt biljetter i just Uppsala och vi beklagar verkligen. Men det är samtidigt inget som vi eller bandet överhuvudtaget kan påverka. 

– Det kommer förmodligen inte som en överraskning att vi än en gång tvingas vi flytta fram vår turné. 
Det har varit ett jobbigt år men vi har försökt göra det bästa av situationen. För oss betyder det att skriva och spela in massor med ny musik. När turnén drar igång kommer det också ny musik från oss.
Tills vi ses igen, ta det lugnt och ta hand om varandra.

/John och Oskar

Om spelningarna i Göteborg: Information om vilken dag biljetten gäller skickas ut via mejl till alla som köpt biljett. Vid osäkerhet går det bra att höra av sig till stället biljetterna köptes.

På övriga orter gäller köpt biljett och alla biljettköpare kommer få detaljerad information via mejl.

I februari 2020 kom Johnossis sjätte album, ”Torch // Flame” En skiva fylld med John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bondes direkta och råa rock. Sedan dess har duon släppt “Wrecking Ball” och sin första låt på svenska “Eld // Ljus”. Bandet är i skrivande stund återigen i studion och jobbar på ny musik.

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website