Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb – Pustervik

juni 3 @ 19:00 23:00

Johan Airijoki på vinterturné med nya skivan ”Får jag vara din kille”!

Senare i höst släpps albumet ”Får jag vara din kille”, två smakprov är redan ute i form av titelspåret ”Får jag vara din kille” och ”Sluten verkstad”. Nu är det också klart att det blir en vinterturné med Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb i början av 2021.

Den 9 oktober släpps Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubbs nya album ”Får jag vara din kille” på skivbolaget Startracks. Det blir vacker glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerad bluesrock.

Albumet kommer både som vinylskiva och digitalt. Ett flertal singlar släppas fram till albumet, redan nu är titelspåret ”Får jag vara din kille” och ”Sluten verkstad” ute.

Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum, det senaste ”En blyg viol” 2018. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Det har varit slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter där den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerade bluesrock.

Med den nya skivan i bagaget blir det en vårturné under 2021. Från Malmö i söder till Luleå i norr. 

Nefertiti

Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
031-774 00 88