Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Jaded Jane – Nefertiti

december 16 @ 18:00 23:00

Jaded Jane

Vad är syftet med ditt artisteri?

Mitt personliga sätt att skriva låtar gör det möjligt för andra människor att känna igen sig i tankebanor och känslor och då förhoppningsvis känna sig mindre ensamma. Jag minns hur jag träffades av mina inspirationers texter och melodier och dom hjälpte mig vidare i olika situationer jag befunnit mig i. 

Jag har ett inre driv att skapa originell musik och nya världar av melodier ihop parade med texter. Att sprida glädje och lycka till människor genom musik & dans.
Musik ger min livssituation ett syfte och för mig är det ett sätt att nå ut till människor på en universell och internationell nivå.

Vem/vilka vill du nå och varför?

På ett text mässigt plan så vill jag nå ut till människor som går igenom svåra perioder i sina liv, det kan vara allt från dom tidiga tonåren till långt efter 30. Då mycket av mina texter är baserade på händelser ur mitt liv så känner jag att dom kan ge tröst och förhoppningsvis bidra med en putt i rätt riktning i att vilja må bättre. På ett musikaliskt plan så vill jag givetvis nå ut till musik älskare och människor som söker efter lite mer substans i både musik och text. Genom att nå dessa människor så kan jag bidra med ett ljus i en kanske annars alltför ofta grå & mörk tillvaro, det tycker jag är ett bra varför.

Vad är det unika och igenkännliga med dig som artist?

Ett intimt och nära sound, samt en ärlighet i texterna där jag rotar i min egen själ efter svar och vägledning. Sedan min tid i New York där det finns en hel del extravaganta människor, Började jag under mina scen framträdanden vränga kläderna in och ut. Har alltid tyckt det är fräckt med remmar, trådar och annat som dyker upp när man tar ut det som finns på insidan av kläder. 

Det är något som stämmer bra överens med mitt skapande som artist också, Jag tar fram det som finns inom mig i form av texter, melodier och rörelser, och därmed avslöjar jag mina innersta känsligaste känslor och tankar.

Aktuella med 2 nya singlar och albumet ”Everythism”

Planet Revolution är ett samarbete med Skottlands första svarta superhjälte, där vi skriver musiken till serie tidningen för DJ E.T och hans comic book ”Beats of War”

Nefertiti

Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
031-774 00 88