Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

IZHAV och Daniel Gilbert – Fyrens Ölkafé

oktober 17 @ 17:00 20:00

Nästa Shindig med IZHAV och Daniel GilbertSöndagar en gång i månaden kör vi soft häng på ljuvliga Fyrens – med avskalad livemusik dit du kan komma liten som stor, hur du än är.Husbandet bjuder in två gästartister och ger oss en upplevelse av olika genres och intima musikaliska möten. Fyrens fixar pizzan, festis & bärs – och den lelle låddan med leksaker plockas fram.Kom och mys ikapp efter en knallhelg, eller bara gotta dig tillsammans med familjen. Och oss!
…Musiken drar igång 17.30Frivillig entré, vi föreslår 100 per vuxen och ingenting för barn. 
…IZHAV
Personen bakom projektet IZHAV heter Izabelle Norén och hon föddes på den svenska västkusten. Efter många obesvarade frågor om livet gav hon sig ut på en resa som skulle sträcka sig över 5 år. Gatumusiken blev det som försörjde henne medans som hon liftade världen runt. Från Himalayas bergstoppar till den amerikanska södern och vidare till den franska landsbygden. Musiken hon skrev blev ett sätt att processa alla upplevelser och tankar.

DANIEL GILBERT
Ända sen Daniels gamle far slog in hans musikaliska pannben med Oscar Peterson Trio har han trott på, och förstått att musik i alla dess olika former berör och påverkar de flesta människor. Daniel började jag ganska tidigt att spela musik i olika former – Broder Daniel blev hans högstadium, gymnasiet tillbringades på olika skolor, Fiesta, The Junior och Augustifamiljen och universitetsutbildningen hette Håkan Hellström. Att Daniel nu ”startar eget” kom väl sig från början av en slump. Han insåg väl någonstans på vägen att han sumpat de flesta andra chanser på ett vettigt jobb eller ett normalt liv.

HUSBANDET LJUDGÅRDEN
Vårt husband är en känd skara ansikten från Göteborgs musikliv som leds av kapellmästaren Joakim Fritzner. Med lång erfarenhet i olika genres kommer de lyfta fram varje artists unika sound, och dra av några egna goa bitar däremellan. På trummor har vi Malin Almgren och på bas Ebba Nilsson. I spetsen ser vi Göteborgs älskling Matilda Sjöström på sång.

Fyrens Ölkafé

Stigbergstorget 1
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-42 52 23
View Plats Website