Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

In Flames – Liseberg

juni 21 @ 19:00 22:00

Flerfaldigt Grammis-belönade in Flames är nu klara för Live på Liseberg i sommar. Metalbandet, som har haft stora framgångar både i Sverige och internationellt, återvänder den 21 juni till hemmaplan i Göteborg för en spelning på Stora Scenen på Liseberg.

Apple Music Svensk Pop

In Flames startade i Göteborg 1990 och har idag en framgångsrik karriär på den internationella musikscenen. Inte mindre än tre gånger har de blivit Grammis-belönade och 2006 blev de det första metalbandet att vinna det ärofyllda priset Regeringens exportpris.

– In Flames är en av Göteborgs stora internationella stoltheter. Det känns fantastiskt att välkomna dem till hemmaplan här på Liseberg, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg. 

Under sin långa karriär har In Flames hyllats för att kreativt utveckla sitt unika sound och utforska metalgenren. Flertalet gånger har de benämnts som en inspiration och företrädare i branschen, vilket influerat många band genom åren. Med årets album ”Foregone”, deras fjortonde i ordningen, ger de sig nu ut på stor turné och återvänder till staden där allt startade. Den 21 juni spelar In Flames på Stora Scenen på Liseberg.

Liseberg – Stora Scenen

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
Visa Plats-webbplats
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
KMR Studios
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.