Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ICEKIID (DK) – Nefertiti, Göteborg

20 mars, 2020 @ 19:00 23:00

Färska “Cinderella” streamades 70 000 gånger på 24 timmar. I vår är det dags för Sverige att upptäcka det danska fenomenet ICEKIID live!

Det var med ”Blondiner og Brunetter” 2016 som Danmark fick upp ögonen för ICEKIID. Sedan dess har karriären bara gått åt ett håll, framåt. Debut-EP:n ”Afro Dansker” och en lång rad singlar har streamat över 50 miljoner på Spotify och ICEKIID har snabbt cementerat sin plats på den danska musikscenen. Just nu är han aktuell med singeln ”Cinderella”, som streamades 70 000 gånger under det första dygnet. Låten gick direkt in på Viral 50 i Danmark.

Som sångare, rapartist och låtskrivare har ICEKIID skapat sitt helt unika sound och på sitt sätt skapat en helt egen genre inom dansk musik. Musikaliskt kännetecknas han av varmblodiga afrobeat som är den perfekta uppvärmingen för en utekväll. Live är ICEKIID känd för sina energiska uppträdanden och det råder ingen tvekan om att det blir fest!

Jermyn Creppy föddes 1996 och växte upp i Köpenhamn, men hans rötter finns i Ghana. Om du lyssnar noga hör du en lyrisk tyngd, som i singeln ”Afrikaner”:
”Er der nogen mennesker, som kan være så dum, de ser kun terror på en etnisk ung, hjernevasket af medier med lort på tungen”


Öppnar: 19.00
På scen: ca 20.00

150kr
Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
031-774 00 88

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "ICEKIID (DK) – Nefertiti, Göteborg" A few seconds ago