Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Henry Rollins – Stenhammarsalen

februari 26 @ 19:00 23:00

Om man kan urskilja en röd tråd i Henry Rollins sällsynt rika karriär så är det hans intensiva jakt på sanning. Oavsett om det var som sångare i legendariska punkbandet Black Flag, skådespelare, författare, debattör eller spoken word-artist så har arbetshästen Henry Rollins alltid behållit sin hunger att avslöja skitsnack i vilken form det än kommer. 

Favoriter Apple Music

Idag är det kanske som spoken word-artist vi känner honom bäst, och det är i egenskap av det som han kommer till Sverige för att göra tre framträdanden – 26 februari på Stenhammarsalen i Göteborg, 27 februari på Göta Lejon i Stockholm och 28 februari på Palladium i Malmö. Biljettsläpp torsdag 3 november klockan 10.00 via Luger.se

I showen ’Good To See You 2023’ kommer vi att få höra Henry Rollins avhandla den extremt märkliga värld vi levt i under pandemin – allt levererat med den elektriska blandning av humor, provokation, politik och personliga betraktelser som han gjort till sitt signum.

Stenhammarsalen

Götaplatsen
Göteborg, 412 56 Sverige
+ Google Map
031-726 53 00
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.