Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Henrik Palm – Nefertiti

oktober 22 @ 19:00 - 23:00

Nu har det snart gått ett år då albumet ”Poverty Metal” släpptes, och det firar Henrik Palm med att äntligen få möjlighet att ta med låtarna ut på vägarna – om det låter hårt på skivan lär det låta ännu hårdare live. Med start den 16 oktober på Slaktkyrkan i Stockholm beger sig Henrik Palm ut på en omfattande turné som tar honom genom hela Norden. För mer info och biljetter, gå in på luger.se

Mellan det fula och det vackra, det brutala och det karaktäristiskt klangfulla. Där någonstans återfinns musiken som Henrik Palm gör. Musik som tar oss bortom verkligheten. Senaste skivan Poverty Metal landade i oktober förra året och tog vid där 2017 års solodebut Many Days slutade, utan att för den skull vara identisk. Trummorna var större, gitarrsolona fler, ljudbilden stökigare, målbilden skarpare. Helt enkelt hård rock med punkattityd och ett befriande gränslöst sinne.

Nu är Henrik Palm mer redo än någonsin på att bege sig runt i Norden och äntligen spela live! Med start den 16 oktober i Stockholm (Slaktkyrkan) avslutar han sin omfattande turné i Tammerfos i Finland den 22 januari.

Detaljer

Datum:
oktober 22
Tid:
19:00 - 23:00
https://secure.tickster.com/sv/cx8xmy2mrvchwjm/products

Plats

Nefertiti
Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
Telefon:
031-774 00 88