Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Helen Salim – Oceanen

november 10 @ 19:00 23:30

Jazzklubben SONJA är under Hösten tillbaka på Oceanens scen med ett program med många nykomlingar och albumaktuella stjärnskott på den svenska jazzhimlen.
Den 10:e November har vi den fantastiska äran att få presentera Helen Salim på vår scen. Detta är en av de mest spännande och mest uttrycksfulla rösterna på den svenska jazzhimmelen. Kompositionerna tar inspiration från många genrer och känns självklara och på samma gång nyskapande. Jag vill hela tiden höra mer!

LIVE: Helen Salim

Jazzsångerskan och kompositören Helen Salim släppte sitt redan omtalade och hyllade debutalbum ”Imaginary Gardens’” via skivbolaget AMP Music & Records. Uppvuxen i Skåne med persiska rötter och baserad i Stockholm har gjort att hennes hennes musikaliska resa är under ständig utveckling. Hennes röst och musik har beskrivits som efterlängtad, unik och sublim. Lyssnarna kommer att få kliva in i ett berörande och berättande landskap av modern harmonik. Detta kombinerat med en traditionell akustisk jazzsättning som omringas av Helens mångfacetterade, kristallklara röst. Nu kommer hon till Oceanen för en intim och storslagen konsert tillsammans med jazzsveriges nya stjärnskott Britta Virves, Tomas Sjödell och Jonas Bäckman.

Oceanen

Stigbergstorget 8
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-12 00 90
View Plats Website