Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Håkan Hellström – Ullevi

augusti 19 @ 19:00 augusti 20 @ 23:00

Hej alla!
Hoppas att ni mår bra och att solen skiner på er dessa märkliga, men ändå magiska vårdagar. Det var längesen jag skrev något här på sidan. Hänger inte med jättebra i instagramtempot, ledsen för det. Hur som helst – vill bara säga att jag blev väldigt glad över all entusiasm kring spelningarna 2020. Det värmde verkligen och värmer fortfarande. Och just på den platsen – som att få spela landskamp på hemmaplan.
Men som ni förstår är läget svårt för den typen av konserter i år. Varken arrangörer eller experter har vetat hur länge det här ska hålla i sig. Jag själv har känt att det vore skönt med något fint i horisonten att blicka fram emot. Något slags party när allt det här är överspelat och förbi. Jag bestämmer inte över sånt, men nu blir det faktiskt så. Spelningarna flyttas ett helt år till sommaren 2021. Det blir kanske en lite ojämn siffra att fira – 21 år. Men samtidigt fyller ju Göteborg 400 år 2021 så vi kan väl passa på att fira det istället?
Framför allt – den stora grejen är att det är fritt fram igen för party och det ska väl räcka alldeles förträffligt som ursäkt för att tända upp Ullevi igen.
Musik kommer ändå i år, som ni kanske vet. Rampljus. Skivan är uppdelad i två delar och vi får höras på platta i år istället för live. Hoppas att ni diggar den. Den är egentligen gjord för scenen, men den tiden kommer.
Tills dess –
Håll höjd
Håll fast
Håll facklan brinnande

Håkan

Om biljettköp till Håkan Hellström:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. 

Läs mer om våra biljettvillkor

Ullevi

Ullevigatan
Göteborg, 411 40 Sverige