Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Gogol Bordello – Pustervik

juni 5 @ 19:00 23:00

Gypsy Punk-bandet Gogol Bordello grundades 1999 i Manhattan New York, USA. Idag har de tiotals miljoner lyssningar på Spotify, turnerat genom USA och Europa med band som Primus och Flogging Molly samt spelat på stora internationella festivaler. Nu är de aktuella med bandets senaste singel ”Roaring 2020s” och är ute på turné i USA med flera utsålda datum. I sommar kommer det explosiva livebandet till Pustervik i Göteborg den 5 juni samt till Fållan i Stockholm den 7 juni!

Biljetter släpps måndag 1 november kl. 10:00 på LiveNation.se

Gogol Bordello grundades 1999 i Lower East Side, Manhattan, New York. Flera av medlemmar har rötter från östeuropeiska länder såväl även Skottland. Bandet ligger bakom stora hits som ”Wonderlust King” och ”Start Wearing Purple”. Sedan 1999 har de släppt sju fullängdsalbum och två EPs. 

Bandet består idag av 9 unika och excentriska personligheter med en expertis som är unik för punkgenren – som till exempel dragspel, fiol, dans och folk. De slog mer eller mindre igenom 2007 med albumet ”Super Taranta” som hamnade på Billdboardlistan.

Ett band som är magiska på scen med influenser som egentligen borde krocka men istället skapar något alldeles unikt och energifyllt. Sist de spelade i Sverige var på Pustervik och Gröna Lund 2018, där de hyllades av recensenter för deras unika sound, ös och sväng på scen och skapade minnen för livet hos publiken. I sommar kommer de till både Pustervik i Göteborg och Fållan i Stockholm! Missa inte!


Datum
5 juni – Pustervik, Göteborg
7 juni – Fållan, Stockholm

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website