Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

God Is An Astronaut – Brewhouse

april 16 @ 19:00 23:30

Postrockarna God Is An Astronaut besöker Göteborg för en spelning på Brewhouse den 16 april 2022!

Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier.

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av ”All is Violent, All is Bright”, och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is An Astronaut har sedan dess nått oanade höjder. 

Nyligen släpptes rockbandets tionde fullängdsalbum – ”Ghost Tapes # 10”, en skiva som utstrålar en imponerande konstnärlig kvalitet, och som har mötts av strålande recensioner. Och har det någonsin funnits en bättre tid för ett nytt post-rockalbum? Plattan är ett soundtrack till den unika isoleringen och ensamheten i vår tid. 

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is An Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Göteborg.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av den pågående covid-19-pandemin har God Is An Astronaut bestämt att flytta fram sin Europaturné till 2022. Spelningen på Brewhouse i Göteborg kommer nu att äga rum den 16 april 2022.

Brewhouse

Åvägen 24
Göteborg, 412 51 Sverige
+ Google Map