Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

General Knas + Allyawan – Brewhouse, Göteborg

9 november @ 19:00 - 23:30

GENERAL KNAS – LEGALIDENG VOL 2
Support: Allyawan
(Kommer till Brewhouse i Göteborg)

Sveriges tyngsta röst! General utan armé. En av våra främsta liveartister ger sig ut på uppföljaren till hans hyllade och mer eller mindre slutsålda LEGALIDENG TOUR! Det gick inte att missa när Legalidengvågen drog in över Skandinavien i våras. Venue efter venue fylldes till bredden och höjden och aldrig förr hade Generalen varit ute med ett så starkt koncept. Redan innan tornen tog slut bestämde vi oss för att göra en uppföljare och den kommer nu!

Det finns ingen på den svenska reggaescenen som de senaste tjugo åren har turnerat land och rike runt som Generalen. General Knas slog igenom i gruppen Svenska Akademien i början på 00-talet och har sedan dess släppt fem album som grupp och ytterligare fem som soloartist. Med hits som ”12/12”, ”Som Bob Marley” och ”Hetare än lava” och samarbeten med artister som Cherrie, Syster Sol, Sizzla, Labyrint och Antonio D med många flera finns det en betydande låtskatt att ösa ur.

Tack vare publiceringar i Aftonbladet Debatt och deltagande i SVT Opinion har spåret gått mer och mer från kontroversiell artist till erkänd samhällsdebattör. Tiden är inne för Generalen. Knivskarp anarkistisk samhällskritik och spirituella kärleksbudskap levererat på högklassiga reggae och dancehall produktioner med den patenterat tyngsta basen garanterar en minnesvärd konsertupplevelse. Generalen levererar musik för oss som vägrar ge upp kampen!

2018 släpptes hans senaste soloalbum ’Reggaestrerad’, ett hyllat och tidlöst roots-reggae album som bjuder på både kärlek, tankeställare och kängor riktade åt makteliten. Under hösten 2019 åker han ut på sin tyngsta och mest genomtänkta turné någonsin. Med reggae legenden Partillo som Dj blir det Legalideng på några av Sveriges tyngsta venues! I sommar/höst kommer det dessutom fler låtar och spännande internationella samarbeten. Stay tuned!

Kom i tid.
Dörrarna öppnar kl 19:00 och livemusik drar igång kl 20. Först med Partillo bakom spakarna innan Allyawan öppnar. General Knas på scen ca kl 21:00-

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "General Knas + Allyawan – Brewhouse, Göte..." A few seconds ago

Detaljer

Datum:
9 november
Tid:
19:00 - 23:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/2332532467067808/

Plats

Brewhouse
Åvägen 24
Göteborg, 412 51 Sverige
+ Google Map

Tack för att du stöttar mitt arbete med Popmuzik via Patreon!
Become a Patron!