Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Fricky – Trädgår’n

februari 18 @ 19:00 23:30

Genom en sällsynt förmåga att ta med lyssnaren på en resa till hans inre, har Fricky lyckats trollbinda en bred publik och kommit att bli en av de mest inflytelserika rösterna för sin generation. Med debutalbumet ”Fricktion”i ryggen gör han sig redo för en vinterturné, som inleds den 28 januari med stopp i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Oslo. 

Tidigare i år släpptes det omtalade albumet ”Fricktion” vilket bland annat beskrevs som ”en perfekt popskiva i hiphopens laboratorium” av DN (5/5). En skiva som Fricky själv beskrev började i uppförsbacke, men där han till sist landade på en plats av fullständig frihet i sitt skapande. Resultatet visar en artist som reflekterar över sina erfarenheter, som vrider och vänder på sina tankar, där vi kanske för första gången fått chansen att lära känna personen bakom Fricky, Erik Friman.

Som artist, producent, låtskrivare, grafiker har han kunnat skissa upp en idé som är hans egen och en tydlig tanke om vart han är på väg. Vilket närmast blir en omfattande vinterturné som startar den 28 januari i Karlstad och slutar den 19 mars i Malmö.

Trädgår’n

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80