Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Eric Gadd – Stora Teatern

februari 18 @ 19:00 23:00

Nu står det klart att Eric Gadd släpper albumet “Vykort från 2000-talet” och firar det med två releasegig på Nalen och Storan i februari. 

Apple Music

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har släppt klassiker såsom Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. Hösten 2022 är han aktuell med albumet ”Vykort från 2000-talet” – där åtta aldrig tidigare utgivna låtar och fem låtar från hans tidigare album får glänsa tillsammans. 

– Jag har skrivit låtar över en lång tid och nu plockat ut det som jag tycker blev mest intressant till den nya skivan. Låtarna reflekterar också den tid dom skrevs inom i sound och samtid. Förhoppningsvis kan man höra året jag skickar en hälsning ifrån, säger Eric Gadd. 

I februari beger sig Eric Gadd ut på en miniturné för att fira albumet – den 17 februari spelar han på Nalen i Stockholm och den 18 februari på Storan i Göteborg. 

– Det blir en hel del från nya plattan men också gamla godingar, förstås! Gigen blir lite som en gåta eller ett pussel som skall läggas – hur löser jag på bästa sätt den nya favoritlåten live jämfört med plattan? Hur löser jag en gammal hit med en ny sättning? Det är lite som att lösa en ekvation när man får till versioner som till och med blir bättre live.

Stora Teatern

Kungsparken 1
Göteborg, 411 36 Sverige
+ Google Map
031-368 32 99
Favoriter Apple Music
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.