Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Donny Benet (AUS) – Musikens Hus

11 maj, 2021 @ 19:00 23:00

DONNY BENET (AUS) Hur lång tid måste en vänta innan det går bra att slänga sig med uttryck som legendarisk artist? Donny dök ju upp som en sexig neonblixt från en beige himmel av trötthet för bara några år sedan och har regerat vår värld sedan dess. Vi som hade lyckan att se honom livepå HPKSM förrförra året förstod ju där och då att sann STAJL aldrig dog, den flyttade bara till Australien ett tag. Sällan har någon utstrålat mer självsäkerhet, stilrenhet samt passion på samma gång. Donny Benet fullkomligt utsöndrar pondus i den renaste form.

Musiken har kallats en del olika grejer men det rör sig om den bästa basgången, de smakfullaste trummorna, de sensuellaste syntharna. Därtill kommer en honungslen röst från himlariket med texter som gör dig till en bättre, mer omtänksam älskare. Går du inte på det här kommer du dö av sorg. Vi är fullt medvetna om att vi drar till med FATTA ALLVARET till höger o vänster i den här presstexten, men FATTA ALLVARET!

Support tillkommer.

DJ: Emma Norlin lirar drömpop och annat gött som hon håller kärt, bra musik rättigenom som får dig att glömma alla sorger och besvär.

ONSDAG 11:E MAJ 2021 MUSIKENS HUS DÖRRAR 19.00

175kr

Musikens Hus

Djurgårdsgatan 13
Göteborg, 414 62 Sverige
031-12 15 83


Stötta arbetet med Popmuzik.
Bli Patreon-medlem du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Leave A Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.