Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Desire and Her Drunks (releasefest 666 + 84 edition) + Lava Bangs – Fyrens Ölkafé

maj 7 @ 19:00 23:00

NYTT EVENT 666 + 84 dagar efter skivsläpp!
Den 12e Februari minus 666 + 84 dagar släpper Desire and Her Drunks sitt första album DENIM i ett oheligt samarbete mellan BlackValley Records och Luftslott Records. Det är 24 minuter smart rock/trög punk välpaketerat på en jeansfärgad 12-tummare (och internet). Firas givetvis med släpptfest på Fyrens!
🍸DESIRE AND HER DRUNKS har beskrivits som ett utav Sveriges studsigaste punkband ”just nu”. Med medlemmar från HOTET, Skjut Dig och Government Abuse är bandet ett kulturellt samarbete mellan Värmland och Norrbotten mitt i centrala Göteborg. Det är ösigt, det är spretigt, det är puckad punk på engelska.

🍸LAVA BANGS är energiskt, explosivt, melodiöst! Lava Bangs kombinerar lek och allvar i tajta urladdningar som får folk att använda ord som “knockad” och “överkörd” efter att ha sett dem live. Kalla det punk, pop, hårdrock, riot grrrl – Lava Bangs raserar barriärer mellan subkulturer på det mest lekfulla sätt. Debutalbumet “Quit Continue” vann Manifestgalans pris för årets hårdrock 2016 och Lava Bangs har fortsatt bygga broar mellan musikaliska uttryckssätt sedan dess. Räkna med att denna Göteborgstrio ger dig en melodisk gatsten rätt in i pannbenet och ett bestående leende på läpparna!

När? Lördag 7:e maj, 19.00
Var? Fyrens Ölkafé
Klädkod? Double denim

Fyrens Ölkafé

Stigbergstorget 1
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-42 52 23
View Plats Website