Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Darin + GAMMAL – Liseberg, Göteborg

3 juli, 2020 @ 19:00 22:00

Efter storartade arenaspelningar på landets största scener förra året är Darin i år aktuell med nya singeln En säng av rosor. Popduon GAMMAL, bestående av Peg Parnevik och Pontus Persson, debuterade i fjol med singeln Blommor där du står och tog Sverige med storm. Den 3 juli blir det popfest på Liseberg med både Darin och GAMMAL.

– Det blir popfest den 3 juli. Två generationer av svenska popidoler under en och samma kväll, säger Per Alexanderson, underhållningschef Liseberg.

Efter sex album på engelska släppte Darin 2015 albumet Fjärilar i magen som slog ner som en bomb. Bytet av språk till svenska kändes som det mest naturliga i världen och även nästa album Tvillingen(2017) fick en enorm framgång med listettor och platinaskivor.

Efter en lång turné med utsålda konserthus släppte Darin under 2019 tre nya singlar IdentitetslösHögoch Finns inga ord. Låtarna har tillsammans streamats över åtta miljoner gånger. I höstas gjorde han under hösten tre storartade arenaspelningar på Globen, Scandinavium och Malmö Arena. Nu 2020 är Darin tillbaka med ny musik, senaste singeln En säng av rosor släpptes den 7 februari. Den 3 juli återvänder Darin till Stora Scenen på Liseberg.

GAMMAL är popduon som består av Peg Parnevik och Pontus Petersson som hittade varandra i låtskrivandet under en turné 2018. Debutsingeln Blommor där du står tog Sverige med storm. I maj 2019 släpptes den lika populära Sånger Från Förut som streamats över 15 miljoner gånger(!).

Duons låtar kännetecknas av poetiska textrader tillsammans med moderna poptoner. Sångerna låter oss följa med in i en värld mellan gammalt och ungt, fult och vackert, drömmar och ångest. Känslan av att vara ung och rädslan inför att bli GAMMAL. Den 3 juli inleder de kvällen på Stora Scenen.

Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map
031-400 100
https://www.liseberg.se
Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Darin + GAMMAL – Liseberg, Göteborg" A few seconds ago