Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Danko Jones – Pustervik, Göteborg

8 maj, 2020 @ 19:00 23:30

Den eminenta rocktrion Danko Jones återvänder till Sverige nästa vår! Den 8 maj lyfter de taket på Pustervik i Göteborg. Missa inte!

Rock ‘n’ roll är inte någon lyxartikel. Det är viktigt. Det är blodet i våra vener och elden i våra hjärtan. Och ingen gör det bättre än Danko Jones. Alla som har sett bandet live vet att de kan förvänta sig en konsert i absoluta världsklass.

Sedan starten i Toronto 1996 har bandet spenderat de senaste två decennierna med att leverera enorm, slagkraftig och avskalad rock. Danko själv är det närmaste som den moderna världen kommer en trovärdig kung av rock’n’roll. I sitt hov har han basmaestron John Calabrese och trumguden Rich Knox.

I våras släppte Danko Jones sitt nionde studioalbum, ”A Rock Supreme”. Sällan har en titel varit en så perfekt produktbeskrivning. Oemotståndligt och fullt av energi. Den kanadensiska trion låter skarpare och större än någonsin efter ännu fler år på vägarna.

Vi längtar efter att få se alla Dankos ösiga låtar framförda med den rockiga och punkiga attityden som enbart Danko Jones kan förmedla.

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19:00 | På scen: 20:00

Info om Meet & Greet-biljetter:
Meet & Greet sker vid merchandise-försäljningen kl 18.30 på konsertdagen. Se till att vara på plats senast 18.15 för insläpp till lokalen.

Presenteras av KB West

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
https://pustervik.nu

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Danko Jones – Pustervik, Göteborg" A few seconds ago