Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

DANI M – Trädgår’n, Göteborg

9 april, 2020 @ 22:00 23:30

Den Uppsalafödda Daniel Montserrat, som går under artistnamnet ​Dani M​, har länge varit en av landets mest intressanta och streamade artister. Debut-ep:n ​En sån som mej​, vilken innefattade succésinglar som titelspåret ”En sån som mej” och ”Motstånd”, blev startskottet för Dani M som nu är en av Hiphopsveriges självklaraste röster.

Med över 300 miljoner streams på Spotify har han haft hitlåtar som “Naiv”, “Nån annan” och “F.A.M.E (LeyLey)”. Under 2018 och 2019 släpptes hans omåttligt populära album ​Pusher​ samt uppföljaren Pusher II,​ som båda är producerade av Grammisvinnaren och stjärnproducenten Simon Superti. Albumen uppvisar Dani M:s breddade sound då han kombinerar sin välbekanta råa stil med allt från reggae och dancehall till R’n’B.

Under karriärens gång har han jobbat med väletablerade namn som Abidaz, Labyrint, STOR, Linda Pira, Kartellen med flera. Med sitt mångfacetterade sound bevisar han ständigt sin förmåga att kunna ändra och anpassa sig som artist, vilket ständigt håller honom aktuell. Trots att han länge varit en av landets största artister, gör han det med varje ny release klart att hans karriär är långt ifrån över. Det här är bara början.

Tid: 22-03

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80
Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "DANI M – Trädgår’n, Göteborg" A few seconds ago