Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Damen + MANX – Oceanen, Göteborg

15 februari, 2020 @ 20:00 23:30

Det finns alltid anledningar att fira men just den här dagen känns det extra relevant. Damen släpper sitt debutalbum dagen innan, MANX firar att våren kommer med ny musik och VÅRØ firar fyra år som skivbolag.

Det är med andra ord upplagt för kalas på Oceanen med en kväll full av musik och glada tillrop!

DAMEN

Damen har i år fem år på nacken men det är först nu som debutalbumet “Sagrada Familia” kommer och det kan enkelt beskrivas som gitarrindie med bredd, djup och intimitet. Den här kvällen är delvis till för att fira skivan men också för att staka ut framtiden där ny musik redan håller på att skapas! Kanske får vi höra framtiden redan nu.

MANX

MANX har ett magiskt 2019 i ryggen med höstens vackraste EP och singeln “I’m giving u art” som fortfarande spelas flitigt i alla värdiga hem. Maria Nyström har hittat hem i MANX och åren som The Naima Train har förvisso gett Maria en grund men det är med MANX som framåtrörelsen är som störst. Under våren kommer det ny musik och även här kan vi hoppas på smakprov av framtiden.

I DJ-båset hittar vi då VÅRØ-crew som under nästan exakt fyra år hunnit göra en drös olika släpp. Kanske blir det godbitar från katalogen, kanske blir det godbitar som aldrig släpptes, kanske blir det godbitar som vi hade velat släppa.

Det vi vet är att blir en kväll av musik, musik och musik.

Livet tre goda ting.

120kr
Stigbergstorget 8
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
031-12 00 90
http://www.oceanen.com

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Damen + MANX – Oceanen, Göteborg" A few seconds ago