Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Courtney Marie Andrews – Pustervik

mars 23 @ 19:00 23:30

I en strandhytt på stränderna kring biodlingarna vid Cape Cod ann Courtney Marie Andrews egenkärlek och hennes röst. Varje morgon gick hon en dryg mil på stigarna runt en ö och mediterade över sitt liv, rannsakade gamla minnen och mönster – som en slags bläddrande bland begagnade böcker i en bokhandel.  

Apple Music

Den sommaren av introspektion ledde henne till en ihållande sommarkänsla, den vajande cypressen, fullmånen och möjligheten till sund kärlek. Det var en fas som följde en av hennes mörkaste, där att vara ensam med sig själv var det mest skrämmande. Efter mer än ett decennium på vägarna, hade den Phoenix-födde låtskrivaren, poeten, och målaren äntligen utrymme att bearbeta alla toppar och dalar i ett liv av konstanter. Hon var äntligen redo att göra ett album fött av triumf, utan att helt glömma åren som format henne. 

Albumet producerades med Sam Evian i hans studio i New York och heter “Loose Future”, och släpps den 7 oktober på Fat Possum Records. Hennes ledstjärnor för inspelningarna var mängder av harmonier och alternativa slagverk. Resten var ett rent utforskande. På Flying Could Recordings badade hon i bäcken varje morgon innan hon startade dagen. Hon ville förkroppsliga känslan av att släppa in kärleken. Att ta ett dopp kändes som att släppa in kärleken; Ibland kastar du dig i, ibland går du försiktigt. 

Loose Future är hennes första album sedan 2020 års GRAMMY-nominerade ”Old Flowers”. Courtney Marie Andrews har varit en flitig besökare i Sverige sedan 2017, och så sent som i somras såg vi henne på Sthlm Americana. I mars 2023 kommer hon tillbaka med bandet i samband med att nya albumet tas ut på turné.

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats
Apple Music Svensk Pop
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.