Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Brass Against – Valand

juni 17 @ 19:00 23:30

Brass Against har gjort sig kända för sina protestlåtar och tolkningar av hiphop- och rocklåtar från Rage Against the Machine, Tool, Pantera, Led Zeppelin, Living Colour, Public Enemy och A Tribe Called Quest. Niomannabandet från Brooklyn har rönt stor uppmärksamhet för sina mash-ups och energin de utstrålar live. Efter att tidigare ha behövt ställa in sin Europaturné och Sverigespelningar på grund av pandemin är det äntligen dags för kollektivet från New York att göra nedslag på Valand i Göteborg den 17 juni 2022!

I denna politiskt utmanande era är det dags att stå upp mot maskinen. Brass Against är ett kollektiv av artister, vilka leds av Brad Hammonds, och målet kan sägas vara att framföra protestmusik som kallar fans till handling. Genom att kombinera det vilda från rock och hiphop med svänget från en blåsorkester skapar de musik som är kraftfull, effektiv och funkig.

”We are angry, we are inspired, we are ready for change and we hope our music amplifies this energy in everyone who listens”.

Valand

Vasagatan 41
Göteborg, 411 37 Sverige
+ Google Map
031-18 30 93