Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Blicher Hemmer Gadd – Nefertiti, Göteborg

20 november, 2019 @ 18:00 23:00

Den prisbelönta saxofonisten Michael Blicher, Hammond-proffset Dan Hemmer och den legendariske trummisen Steve Gadd lärde känna varandra redan under 2014. De träffades för att fira sin gemensamma kärlek till Hammond-orgel soul/jazz. Bandet har nu spelat över femtio konserter runtom hela världen och har hunnit släppa två stycken album, debuten Blicher Hemmer Gadd (2014) och Omara (2018) som släpptes under en releaseturné där bandet besökte bland annat Australien, Thailand, Hong Kong och Japan. Nu har de ett tredje albumet redo som kommer att släppas i november.

Detta band är en unik möjlighet att uppleva en av världens mest innovativa trummisar spela den musik som ligger honom varmast om hjärtat. ”Det här är ärlig musik. Ingen spelar på det här sättet längre.” Säger Steve Gadd.

Blicher Hemmer Gadd´s musik är full av energi, passion och kreativitet. Trion spelar med ett bländande samspel som lämnar utrymme för improvisationer och varje musikers unika spelsätt. Deras musik har nått och berört både hjärtan och öron på fans runtom hela världen.

Michael Blicher – sx. & fl.

Dan Hemmer – hammond

Steve Gadd – tr.


Öppnar: 18.00
På scen: ca 20.00

300kr

Nefertiti

Hvitfeldtsplatsen 6
Göteborg, 411 20 Sverige
+ Google Map
031-774 00 88
Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Blicher Hemmer Gadd – Nefertiti, Göteborg" A few seconds ago

Tack för att du stöttar mitt arbete med Popmuzik via Patreon!
Become a Patron!