Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Björn Rosenström – Trädgår’n

oktober 15 @ 19:00 23:00

Den glada konserten med Björn Rosenström och hans besudlade band som skulle hållas 22 januari 2021 flyttas till den 15 oktober 2021. Detta är konserten som ursprungligen skulle genomföras den 20 mars 2020 men som på grund av pandemiska orsaker flyttats fram i omgångar. Vi har sett fram emot det länge och nya förutsättningar med vaccin med mera gör att vi nu på allvar vågar hoppas och tro att den 15 oktober ska bli datumet då denna efterlängtade tillställning faktiskt kommer äga rum. Konserten är i grunden slutsåld men på grund av ett mindre antal returer kommer motsvarande antal biljetter finnas till försäljning på Tickster. Håll utkik!

Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”.

Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.

Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.

Med sina klassiska allsångshits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party.

Trädgår’n

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80