Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Big Thief – Pustervik

juni 21 @ 19:00 23:00

Det krävs mage för att döpa sitt debutalbum till ”Masterpiece”, men det var precis vad Brooklynbandet Big Thief gjorde på sin universellt hyllade första platta. Sedan dess har kvartetten gett ut ytterligare tre mästerverk – dock inte döpta till det – som alla har hjälpt till att cementera deras position som en av folkrockens mest intressanta akter. 
Det är många som har väntat, och nu kan vi äntligen meddela att årets enda Big Thief-spelning på svensk mark sker på Pustervik i Göteborg den 21 juni. Biljetterna är släppta i detta nu!

Big Thief består av Adrianne Lenker, Buck Meek, Max Oleartchik och James Krivchenia, och har i skrivande stund gett ut fyra hyllade album med ett femte (mycket emotsedda Dragon New Warm Mountain I Believe in You släpps 11 februari) på gång. I samma veva som album nummer två, Capacity, släpptes så gjorde bandet en uppmärksammad spelning på Way Out West i Göteborg. Precis innan pandemin hade bandet också två slutsålda spelningar inbokade på svensk mark som av förklarliga skäl aldrig hände – missa inte revanschen 21 juni!

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website