Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Batushka + Belphegor – Pustervik

november 11 @ 19:00 23:30

Showdown presenterar årets mörkaste kväll…

BATUSHKA
I November är det dessutom på pricken två år sen Batushka på scen och de låter hälsa att vi kan förvänta er att bevittna ett mycket speciellt spektakel denna afton. (Huruvida ordet spektakel är trve eller inte kan vi diskutera en annan gång).
Batushka kommer även att premiärlira de nya låtarna från den superlimiterade plattan som enbart kommmer att säljas på Black Rituals-turnén.

BELPHEGOR
Om du kan din metal så har du givetvis koll på det diaboliska death-metalgänget Belphegor från Österrike som co-headlinar Black Rituals-turnén. En vecka in i turnén så släpper de sin nya platta på Nuclear Blast Records. Det betyder att ni hårdingar som närvarar denna afton blir bland de första i världen att höra låtarna live, inte dumt så sett!
“Skrämselhickan infinner sig direkt när gitarrerna upprepade gånger låter som en yxa som snedträffar ett städ. Samtidigt smattrar baskaggarna i en bpm-hastighet som troligtvis ingen metronom i världen klarar av att hålla tempo med. I samma låt kommer även långsammare tunggung-riff in.

Flertalet av låtarna inleds med skräckfilmsmonologer, vilket så klart bidrar till en positiv stämning. Skivan är ett strukturerat inferno och består av många innovativa riff. Till tre fjärdedelar är den en välkommen käftsmäll medan den sista fjärdedelen är en lam smekning..“

DJ:s
Tobbe True (Tomma Intet) &t Nicke Nejsayer (Fredag den 13:e)

Pustervik

Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
View Plats Website