Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Barnet + Clara Klingenström – Oceanen, Göteborg

9 november @ 19:00 - 23:30

140kr

Lördag 9 November / 19.00 / 140 kr / 20 år

Barnet
https://spoti.fi/2lF9KUI

Special guest:
Clara Klingenström
https://spoti.fi/3202J1h

Barnet har sedan 2011 skapat mystisk, drömsk indie-pop på svenska. Efter två EP’s som duo blev det Umeåbaserade bandet en trio och efter ännu en EP kom debutskivan ‘Tänk på Döden’ i början av 2019. Kritiker har beskrivit skivan som “en melankolisk flodfåra uppbyggd av blå folkmusikton och indieelectronica.” med texter på svenska som ofta är korta och finurliga men varvade med gravallvarlig poesi. Barnet kombinerar sin musik med visuella uttryck i olika former, ofta i samarbete med konstnärerna LisaLove Bäckman och Anthony Tian.

Tänk på Döden spelades in och producerades av Frida Johansson och Christian Gabel. På skivan gästar Iiris Viljanen, Annika Norlin, Frida Hyvönen, Anna Levander, Kraja, Jennie Abrahamson, Karl Jonas Winqvist och Rut Fransson.
_____

Support: Clara Klingenström

Clara Klingenström är en 24-årig artist och låtskrivare som är uppvuxen på Gotland. Hon har blivit uppmärksammad för att skriva ärliga och nakna texter med en stark igenkänningsfaktor.

I Maj 2019 släppte Clara in sin debutsingel ”Ensam i en stad” som hon spelat in på Gotland med Tobias Fröberg och gitarristen Mattias Bärjed från bandet ”The Soundtrack of Our Lives” . Låten fick ett fint mottagande och Clara gjorde tv-debut i årets sista program av ”Lotta På Liseberg”.

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Barnet + Clara Klingenström – Oceanen, Gö..." A few seconds ago

Detaljer

Datum:
9 november
Tid:
19:00 - 23:30
Pris:
140kr

Plats

Oceanen
Stigbergstorget 8
Göteborg, 414 63 Sverige
+ Google Map
Telefon:
031-12 00 90
Webbplats:
http://www.oceanen.com

Tack för att du stöttar mitt arbete med Popmuzik via Patreon!
Become a Patron!