Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Astian – Skeppet GBG

januari 28 @ 19:00 23:00

P4 Nästa Göteborg-vinnaren Astian intar Skeppet den 28/1! 

Nordiska Favoriter

Efter det mest framgångsrika året i karriären startar Astian 2023 med debutspelning i sin hemstad. Artisten har sedan 2019 släppt musik independent, något som resulterat i att musikern intagit sin tydliga plats på den svenska popmarknaden. Hans souliga stämma och hookiga melodier vävs in i en ljudbild som hämtar inspiration ifrån R&B och kommersiell pop. Utgångspunkten är alltid ärliga och träffsäkra texter där artisten vill visa på att sårbarhet är en styrka. Genom att släppa musik konsekvent på både svenska och engelska har Astian nått ut till en bred publik som fått lära känna den mystiska men även transparenta sidan av honom.

Med upp emot en miljon streams, flertalet framgångsrika radiosinglar och en debut-EP bjuder Astian in till en helkväll i musikens anda. Detta tillsammans med vännerna och musikerna Tiffany Lorenz och Julius Marstorp som förband. 

Julius Marstorp – År 2022
startade Julius sitt soloprojektet efter att ha drivit indiebandet Ljushuvud sedan 2018. Musiken plockar det bästa av tre decennier och kombinerar det till något unikt. Ett ostelt möte mellan 00-talsdisco, 10-talsemo och 20-talspop. Under

2022 har Julius släppt tre singlar, spelat för ett utsålt Fyrens Ölkafé, samt varit på turné i

Örebro, Stockholm och Uddevalla. Snart kommer en fjärde singel, som mynnar ut i en debut-EP som släpps i januari 2023.

Tiffany Lorentz – Under 2022 har Tiffany Lorentz varit aktuell med singelsläpp, spelningar och som deltagare i musiktävlingen P4 Nästa. Med sin singel ‘Home’ tog hon hem vinsten i Jönköpings lokala final och kom sedan till riksfinal där hon slutade på en

femteplats. Tiffanys låtskrivande bottnar i en stor nyfikenhet och en beslutsamhet att förstå det som känns på djupet. I början av nästa år väntas nu hennes debut EP.

Skeppet GBG

Amerikagatan 2
Göteborg, 141 63 Sverige
+ Google Map
0708927310
Visa Plats-webbplats
Favoriter Apple Music
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.