Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Amaunet + Westkust + Skuldpadda – Pustervik, Göteborg

24 januari, 2020 @ 21:00 23:30

Den 24 januari 2020 slår Pustervik i Göteborg upp dörrarna till Indie Nights Live för första gången. Det blir en helkväll med livemusik i centrum med fokus på några av landets bästa indieband. Indie Nights Live sätter spotlighten på akter som går sin egen väg för att skapa den musiken som kommer ifrån dem själva.

Den kommersiella musiken dominerar bara mer och mer och det är mycket musik som inte kommer med på Spotifys topplistor. Indie Nights Lives primära uppgift är att se till att musik som vi känner borde ha en scen, ska få en scen och en plattform att göra sig hörd på.

Under kvällen kommer tre handplockade band och artister uppträda och Pontus Robertson står bakom DJ-båset för att bidra med ytterligare stämning i indiemusikens anda. Akterna kommer att variera från mer etablerade till mindre som är i början av sina karriärer. Ett av de främsta målen med konceptet är att band och artister som är i startblocken av sin karriär ska få en större scen att stå på och samtidigt berika Göteborgs kulturliv med indiemusik från hela landet.

Indie Nights Live den 24 januari arrangeras på Pustervik tillsammans med bokningsbolaget Tinsel Music i samarbete med Blackbird Artists. Med Tinsels expertis inom genren och Pusterviks resurser i Göteborg är målet att skapa helkväll som lyfter upp indiemusiken tillsammans med Göteborgs lokalbefolkning och skapa en fantastisk stämning i indiemusikens anda.

Varmt välkomna!

TIIDER FÖR KVÄLLEN:
21.45: AMAUNET
22.30: SKULDPADDA
23.15: WESTKUST

150kr
Järntorgsgatan 12
Göteborg, 413 01 Sverige
+ Google Map
https://pustervik.nu

Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Amaunet + Westkust + Skuldpadda – Pusterv..." A few seconds ago