Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Albin Lee Meldau – Trädgår’n

september 8 @ 17:00 19:30

”En sommarkväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av säkra liveframträdanden med en anpassad kapacitet till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier. Trots det hade göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills han 2018 medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Albins imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även det första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass.

Debuten följdes 2020 upp av den ärligt känslosamma skivan ”På svenska”.

Nu är Albin aktuell med den vackra singeln ”Josefin” en ny EP på svenska

Trädgår’n

Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
031-10 20 80