Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Albin Lee Meldau – Stora Teatern, Göteborg

15 december @ 18:00 - 21:30

Albin Lee Meldau bjuder in till en intim och avskalad julkonsert, där han framför en noga utvald blandning av egna låtar och personliga julfavoriter. Hans själfulla och vemodiga röst ackompanjerad av vackra tappningar av julens klassiker tar dig långt bort från julstress, klapphets och plastgranar.

Tillsammans med ett band bestående av Kalle Stenbäcken (piano), Simon Söfelde (gitarr) och Samuel Runsteen (stråkar och bas) kommer Albin Lee Meldau att lysa upp decembermörkret och bjuda på årets varmaste och mest stämningsfulla julmys.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills då han medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Albins imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister, och han säljer numera ut konsertarenor och klubbar över hela Sverige.

Stötta gärna mitt arbete med att lyfta artister och deras musik via Patreon!

Become a Patron!

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Albin Lee Meldau – Stora Teatern, Göteborg" A few seconds ago

Detaljer

Datum:
15 december
Tid:
18:00 - 21:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1650279508439780/

Plats

Stora Teatern
Kungsparken 1
Göteborg, 411 36 Sverige
+ Google Map
Telefon:
031-368 32 99