Hej. 

Jag som driver Popmuzik heter Johan Alexed.
Dagligen uppdateras bloggen med inlägg med nya musiktips varvat med intervjuer i min poddcast samt regelbundet uppdaterade spellistor för Spotify och Apple Music. Fokus har alltid legat på att lyfta fram nya artister varvat med ny musik från redan etablerade. Ett bra ställe att upptäcka ny popmusik på helt enkelt. 
Det roliga med Popmuzik är att jag märker hur bloggen verkligen skapar möjligheter för artister att nå ut med sin musik till en bredare publik. 

Det svåra med att ha en oberoende blogg är att den inte har den ekonomiska styrka som egentligen behövs för att nå ut brett och dagligen leverera nya inlägg. Har man ett mediabolag i ryggen finns oftast en ekonomisk muskel i ryggen som kan se till att allt hålls igång. I mitt fall får jag ta allt från egen ficka och skapa möjligheter utifrån de små förutsättningar som finns.

Med lite hjälp från dig skulle bloggen kunna utvecklas ännu mer och fortsätta vara en viktig och stabil plattform för musiker i Sverige, där deras låtar kan bli hörda och deras historier berättas. 

Du kan välja mellan att bidra till bloggen via Patreon där du månadsvis kan stötta bloggen med valfritt belopp från $1 – och kan när du vill avsluta ditt bidrag. Eller så kan du använda Paypal och donera en engångssumma eller löpande via dem.
Alla bidrag till bloggen hjälper mig att utveckla bloggen och lyfta fram ännu fler artister.

Tack.

Become a Patron!

Stötta gärna mitt arbete med att lyfta artister och deras musik via Patreon!

Become a Patron!