pop

Teeo – aX2u

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var i somras som Teeo släppte singeln For you and I som den unge sångaren skrivit tillsammans med bland annat Mariette Hansson efter att de inlett ett samarbete. Samarbetet gjorde bland annat att Teeo fick uppträda med sin låt tillsammans med Mariette under Stockholm Pride.

Nu är det äntligen dags för Teeo att följa upp succén med singeln och släppa aX2u. Låten handlar om känslan och frustrationen att inte kunna nå fram till någon som man vill ska se och höra en. Grundidén till låten kom till i en byggnad från Teeos hemstad Tranås, där han spenderade mycket tid som barn. Därefter byggde Teeo vidare på låten tillsammans med Mariette, Anders Rösarne, Helmer Norrby och Jenny Hansson.

Resultatet är en stark poplåt med mjuk produktion och lite orientalisk känsla i melodin där Teeos uttrycksfulla röst verkligen lyfts fram i låten. Det känns som ännu en hit för det unga stjärnskottet.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.