Baiba är en artist från Lettland, som numera bor i Österrike. Hon är här aktuell med videon och låten I believe you. Låten i sig är rytmisk och lekfull i produktionen. Helt klart spännande och nyskapande i stilen.

Popmuzik Popcast

Videon är regisserad av Chó och berättar om att fastna i ett ohälsosamt förhållande. Hur vi fastnar i mönster som inte direkt lyfter oss som individer utan mer håller oss fast. Om det så är vänner, arbetskollegor eller en kärleksrelation. Allt är dock filmiskt väldigt snyggt och stilfullt. Så helt klart värd att kolla in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.