pop

Extas + Eve Jones – Ingen ånger

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Extas är en duo som består av Jacob Alm och Robin Axelsson. I vanliga fall är de meslemmar i ett alternativt rockband, men kände det var dags att göra mer poporienterad musik, vilket de då gör under namnet Extas. De debuterade i våras med singeln Bara vi tillsammans med Emil Lord på sång och nu är de aktuella med singeln Ingen ånger som framförs av Eve Jones.

Om singeln berättar Eve:

”Texten framkom ganska naturligt. Jag och några polare snackade om vi ångrade någonting i livet och jag kom fram till svaret, nej, Utan mina erfarenheter skulle jag inte vara den person jag är idag, utan alla misstag hade jag inte lärt mig att hantera livets problem, Inte heller hade jag haft så många minnen att skratta åt.

Jag brukar undvika att förklara mina texters betydelse på djupet. Jag vill att lyssnaren själv ska kunna relatera till sina erfarenheter. Vänner har spekulerat om min relation till låten, och det kommer dom få fortsätta att göra. Precis som ni. ”

Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.