Wavery är ett indiepopband från Montréal i Kanada. Med albumet Slowdancer från 2018 i bagaget jobbar de just nu mot sitt kommande andra album som släpps den 28:e Februari nästa år. Här kan du lyssna på singeln Plain sight som då är första smakprovet från albumet. Med an catchig The Killers-känsla i produktionen fångade Plain sight verkligen mitt intresse. I videon kan vi se bandet festa loss i en lastbil som körs av Dominique Pelletier, som till vardags är sångare i bandet Caravane.

Favoriter Apple Music

Kolla in videon här ovan och dansa loss till denna medryckande indiepoplåten. Helgen kommer tidigt denna vecka, skulle jag säga.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.