Dags att ta oss till Storbritannien och närmare bestämt Cardiff i Wales. Där hittar vi trion Valley Of The Crow som består av Charlotte Little, Ben Potter och Adam Williams. De tre träffade varandra på en nattklubb i staden och märkte snabbt att de alla tre älskade synthar och starka hooks. De har sedan de bildats släppt EP:n After The Sun samt singeln Flyin’ hi! (So lonely in the sky) och nu är de aktuella med singeln Smile. Här får vi lekfull produktion med drömliknande sång samt en väldigt trippad animerad video. Väldigt underhållande på alla sätt, och främst en väldigt skön låt.

Dolby Atmos

Kolla in videon här ovan och försvinn in i Valley Of The Crows spännande värld.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.