Det var ett tag sedan vi hörde något nytt med Sara Yasmine från Göteborg. Sångerskan släppte sitt debutalbum Åh Nej! 2016 och blev bland annat intervjuad här i bloggen.

Nordiska Favoriter

Men nu är det dag att samla ihop sig mot album nummer två. Denna gång heter albumet Osårbar och släpps i Februari. Kom hem blir första nedslaget från albumet, som bjuder oss på vemodig indiepop om den ambivalenta sorgen kring förändring och död.

Sara berättar för bloggen:

“En tre och halv minuters lång elegi. Ett växelspel på avgrundens rand mellan motviljan inför, och omfamnandet av ett farväl av det som varit. Låten har växt fram organiskt sedan hösten 2016 och handlar om den ambivalenta sorgen, förändring och död.”

Välkomna Saras nya musik med att lyssna på den här nedan. Visa gärna vad du tycker om låten via reaktionsknapparna under inlägget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.