Dags för ännu en debutant att släppa sin låt här i bloggen. Här kan du lyssna på singeln Intoxicated med den Nashville-baserade sångerskan Colby Lapolla. Hon har tidigare gjort sig ett namn som låtskrivare och producent. Men nu är det dags för Colby att visa världen vad hon själv kan åstadkomma med som popartist. En låt om att förlåta sitt forna jag för alla dumheter man gjort för att man inte visste bättre. Allt bakat till en charmig poplåt med fin melodi och känsla. Så väldigt tilltalande och om du gillar det du hör kan jag även avslöja att Colby släpper nya låtar under 2020.

Popmuzik Lover
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.