pop

RBECKA – Bad intentions

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Rebecka Rydgren är äntligen tillbaka med ny musik. Vi har ju hört RBECKA i bloggen vid ett flertal tillfällen och det var i Februari som sångerskan släppte sin senaste singel Skin and bones. Nu är hon aktuell med R&B-poplåten Bad intentions som med stark produktion och refräng måste ses som hennes mest välgjorda singel sångerskan släppt till dagens datum. En låt som är skriven ur en narcissists perspektiv. Rebecka berättar:

“En person i min nära krets visade väldigt narcissistiska och manipulativa tendenser utan att ens vara medveten om vad hen höll på med. Bad intentions föddes utifrån den frustrationen jag kände då.”

Med Bad intentions vill RBECKA hålla upp en spegel framför den personen och tvinga hen att se sig själv för den hen är. 

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med producenten Oliver Heinänen samt Chanel Tukia. Du hör resultatet här nedan och visa gärna vad du tycker om låten via reaktionsknapparna.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.