All Faces är en folk-popduo från London, men med rötter i den franska huvudstaden. Duon består av Ben och Daphne och de bildade All Faces 2017, samt släppte deras självbetitlade debut-EP året därpå.

Nordiska Favoriter

Nu är de aktuella med singeln Here I am. En låt där de hyllar livet och att hitta lyckan i det du har runt dig. Lite att känna sig tacksam av det du har. Låten i sig börjar försiktigt, ja nästan sakralt, innan den växer till sig och bli med medryckande och folk-stompig i stilen. På det hela en bra mix av lycka och dans, man kan säga.

Se vad du tycker om resultatet här nedan och visa gärna vad du tycker om låten via reaktionsknapparna.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.