Ja men då var det dags för dansant pop med skön latino-vibe. Det är den amerikanska sångerskan Audriix som precis släppt albumet Status Change från vilken du här kan se videon till singeln Crazy. En låt om att vara i ett långdistansförhållande, men där kärleken är galet stark och man föll pladask. (Kul info är att killen som pratar i början på låten är Audriix pojkvän som bor i London).

Nordiska Favoriter

I videon kan vi se sångerskan dansa tillsammans med Brendon Chan, som bland annat är med i uppsättningen av Hamilton i San Fransisco. Allt koreograferat och regisserat av Lauren Arnold.

Så låt kärleken vara lite galen och känn rytmerna i låten Crazy med Audriix.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.