Ja men då var det dags för lite indiepop från Norge. Det är Simen Lyngroth som under senaste åren fått en hel del internationell uppmärksamhet av bloggar världen över. Bland annat för ditt debutalbum Take All The Land som släpptes 2017.

Popmuzik Podcast

Men nu är det dags för Simen att följa upp det albumet, och här släpper han singeln Time, som då är första smakprovet från kommande andra albumet. Låten är producerad av Kristoffer Lo och utspelar sig i lite av en sagovärld och blickar nostalgiskt tillbaka på en tid som varit.

Upptäck vad Simen bjuder på med sin nya singel och lyssna på låten här nedan. Berätta gärna vad du tyckte om låten via reaktionsknapparna under inlägget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.