Då var det dags att än en gång ta oss till USA. Närmare bestämt till Seattle i staten Washington. Där hittar vi musikern Turner Burnett som går under artistnamnet GARDENA. Med en historia av depressioner i bagaget använder Turner musiken för att katalysera sina känslor och att komma igenom de tuffa stunderna. Men också en möjlighet att måla ljus i mörkret.

Popmuzik in Dolby Atmos

Han är här aktuell med den emotionella singeln Lost in my mind där sångaren ropar på hopp i en värld som blivit helt galen. Samt ett låt där sångaren står i gränslandet mellan sin ungdom och vuxenlivet. Allt till en snygg och pianobaserad vers som övergår till något mer beat drivet och kyligt i droppet. Låten är producerad tillsammans med sångarens bästa vän Daniel Ficca.

Du hör resultatet här nedan. Hoppas du gillar den lika mycket som jag gör.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.