Då var det dags att än en gång ta oss till USA. Närmare bestämt till Seattle i staten Washington. Där hittar vi musikern Turner Burnett som går under artistnamnet GARDENA. Med en historia av depressioner i bagaget använder Turner musiken för att katalysera sina känslor och att komma igenom de tuffa stunderna. Men också en möjlighet att måla ljus i mörkret.

Svensk Pop

Han är här aktuell med den emotionella singeln Lost in my mind där sångaren ropar på hopp i en värld som blivit helt galen. Samt ett låt där sångaren står i gränslandet mellan sin ungdom och vuxenlivet. Allt till en snygg och pianobaserad vers som övergår till något mer beat drivet och kyligt i droppet. Låten är producerad tillsammans med sångarens bästa vän Daniel Ficca.

Du hör resultatet här nedan. Hoppas du gillar den lika mycket som jag gör.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.