Simon Alexander – In the rust

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Den Göteborgs-baserade singer-songwritern Simon Alexander är tillbaka med sin andra singel från sin kommande EP In The Rust. Sist gång vi kunde höra honom här i bloggen var med singeln Move steady som släpptes i September. Denna gång är det titelspåret vi kan njuta av här i bloggen. Behaglig låt där Simon verkligen får visa upp sin uttrycksfulla röst.

Simon berättar om singeln och arbetet med EP:n för bloggen:

”In The Rust är den andra singeln ifrån min kommande EP med samma namn. För denna låten ville jag ha ett mer amerikanskt folk-sound då jag alltid varit fascinerad av genren, och hur man kan fånga den där råa ärligheten av en vardaglig historia. Och tillsammans med mitt band och mina vänner så lyckades vi göra denna låten till något vi känner blev väldigt speciellt.

Denna EP:n handlar till stort om de olika vägar man kan gå igenom i livet, och hur saker kan ta en vändning ifrån hur man själv förväntat dem att göra. Men oftast när man försöker hålla kvar i något och önskar att man kunde gå tillbaka till hur allt en gång var, så finner man ofta svaren i historien man varit med om att dela.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.