Bakom artistnamnet Alexander hittar vi sångerskan Hannah Polak från Amsterdam. Hon är här aktuell med debutsingeln Treat, som då blir första smakprovet från hennes kommande EP.

Popmuzik Lover

Treat bjuder oss på skönt pulserande elektroproduktion som känns härligt ögonblicklig. Samtidigt är texten lite mörkare än själva låten. Där sångerskan sjunger om personlig kamp att få högre självkänsla. En känsla de flesta av oss varit i kan jag tänka mig. Så med denna låt kanske vi kan peppa oss själva att må lite bättre. Risken är i alla fall större att man gör det när man hör låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.